Neem nu contact op

0165-323580

info@lcgevelrenovatie.nl

Hydrofoberen/impregneren

Het beschermen van uw gevel tegen vocht is een goede zaak: Vocht is één van de grootste vijanden van bakstenen en betonnen muren. Samen met vocht dringen allerlei verontreinigende en bijtende stoffen in deze poreuze materialen binnen. Uw gevel blijft het best in conditie als dit onmogelijk wordt gemaakt door hem te voorzien van een extra beschermingslaag. Gevel impregneren is een finishing touch, het is een extra afwerking. Veel mensen denken dat impregneren een oplossing is van een vocht probleem. Dit is niet het geval. Het vocht-probleem dient bij de bron aangepakt te worden, dit berust in veel gevallen op een constructiefout.

Voordat impregneren kan plaatsvinden dient men vuil, mos, algen, olie ed. te verwijderen, door middel van water en hoge druk, zandstralen of stoomcleaning. Scheuren in het metselwerk cq kapotte voegen herstellen.

Impregneren kan een extra bescherming geven voor vooral een uitermate zachte steensoort. De steen wordt minder vochtig, waardoor deze sneller droogt en daardoor heeft men minder last van alg en mos aangroei.

De producten die gebruikt worden bij het impregneren hebben unieke eigenschappen en vormen een waterafstotende film (transparant) op het oppervlak.

Wij impregneren (of hydrofoberen) uw gevel met veilige beschermingsmiddelen die volledig transparant en waterafstotend zijn, maar daarnaast ook blijven “ademen. Ze zijn speciaal ontwikkeld tegen vochtdoorslag door muren.

Bekijk de voorbeelden

Direct offerte aanvragen

100% vrijblijvend
small arrow

Waarom LC Gevelrenovatie?

small arrow

  • Persoonlijk contact en kopje koffie altijd mogelijk!
  • Kwaliteit en goed service, maar nog steeds scherpe prijzen
  • Volledige garantie op al onze werkzaamheden
  • Altijd volgens de allerlaatste milieuregels. Veilig, professioneel & betrouwbaar (certificeringen van o.a Thor Helical en VC)A).
  • Aangesloten bij VNV(Vereniging Nederlandse Voegbedrijven)
  • Gratis advies