Neem nu contact op

0165-323580

info@lcgevelrenovatie.nl

Over ons

Uw gevelkwaliteit bepaalt ook de kwaliteit van uw vastgoed.

De buitenkant van uw pand is niet alleen ter verfraaiing, maar zeker ook ter bescherming ervan. De gevel vormt de grens tussen binnen en buiten en zorgt, als het goed is voor een juiste vochthuishouding voor de hele constructie. Immers een mooie en schone gevel verhoogt zowel de verkoopwaarde als het woon/gebruiksgenot van uw gebouw.

In ons ruige en vochtige (zee) klimaat) heeft een gevel veel te lijden. Grote temperatuursverschillen tussen winter en zomer, veel industriƫle afvalstoffen in de lucht, zure regen, zout etc. vormen een zware aanslag op uw gevel. En als de aantasting eenmaal is begonnen, wordt het snel van

I’ll examine your work and encourage it on my website, As soon as you compose for me. So it is a one stop store for you and for me, my site will have links. Please think about all this in 2020 article critique.

kwaad tot erger. En als er al ernstige gebreken zijn, dan moet dit z.s.m. in orde worden gemaakt. Regelmatige controle en periodiek onderhoud zijn dan ook absoluut noodzakelijk.

Bekijk ons pand

Direct offerte aanvragen

100% vrijblijvend
small arrow

Waarom LC Gevelrenovatie?

small arrow

  • Persoonlijk contact en kopje koffie altijd mogelijk!
  • Kwaliteit en goed service, maar nog steeds scherpe prijzen
  • Volledige garantie op al onze werkzaamheden
  • Altijd volgens de allerlaatste milieuregels. Veilig, professioneel & betrouwbaar (certificeringen van o.a Thor Helical en VC)A).
  • Aangesloten bij VNV(Vereniging Nederlandse Voegbedrijven)
  • Gratis advies