Neem nu contact op

0165-323580

info@lcgevelrenovatie.nl

Spouwankers

In de jaren ’60 en ’70 werden ongeïsoleerde spouwmuren toegepast waarin gegalvaniseerde spouwankers zijn verwerkt. Die ankers hebben een levensduur van 40 jaar. Door corrosie vermindert de druk-en treksterkte van de spouwankers, waardoor de constructieve veiligheid van het gevelmetselwerk in het geding komt en bezwijken van geveldelen niet ondenkbaar is. Al in 2008 deed de overheid via de gemeenten een beroep om risico gebouwen te inspecteren. Door middel van endoscopisch onderzoek kan na gegaan worden in welke staat de spouwmuurankers verkeren.

LC Gevelrenovatie  kan het loslaten van gevelelementen voorkomen door het (her)plaatsen van roestvast stalen verankeringen waarmee het buitenspouwblad en het binnenspouwblad van een muur gekoppeld worden. Door gebruik van moderne materialen zullen nieuwe spouwankers niet corroderen waardoor een duurzame en veilige oplossing geboden kan worden voor onveilige gevels. Wij van L.C. hebben de applicatierechten voor het aanbrengen van spouwmuurankers, zodat (mocht het nodig zijn) wij uw spouwmuur- gevels weer stevig en volgens de normen kunnen verankeren.

Bekijk de voorbeelden

Direct offerte aanvragen

100% vrijblijvend
small arrow

Waarom LC Gevelrenovatie?

small arrow

  • Persoonlijk contact en kopje koffie altijd mogelijk!
  • Kwaliteit en goed service, maar nog steeds scherpe prijzen
  • Volledige garantie op al onze werkzaamheden
  • Altijd volgens de allerlaatste milieuregels. Veilig, professioneel & betrouwbaar (certificeringen van o.a Thor Helical en VC)A).
  • Aangesloten bij VNV(Vereniging Nederlandse Voegbedrijven)
  • Gratis advies