Neem nu contact op

0165-323580

info@lcgevelrenovatie.nl

Voegwerk vervangen

Een goede voorbereiding van de ondergrond zoals het uithakken en/of slijpen van het metselwerk, schoonmaken van de voegen, en bepalen van het vochtgehalte van de stenen zijn van groot belang. Het materiaal en het gebruik ervan bij het voegwerk bepaalt het uiteindelijke resultaat. De samenstelling van de voegspecie en de soort voeg zijn van groot belang.

Het voorwerk; alvorens te beginnen met de uiteindelijke afwerking zijn er voorbereidingen nodig: zo moeten bestaande voegen worden uitgehakt(stofarm)  en zullen er soms ook bouwkundige herstel-werkzaamheden moeten worden verricht. Bij LC hebben we ook hier voor de mensen in huis dit te kunnen uitvoeren. Zo hoeft u hier geen ander bedrijf voor in te schakelen.

Bij de meeste renovatiewerkzaamheden en met name bij de voor-bereidende werkzaamheden komt er veel stof in de werkomgeving.

Dat is onvermijdelijk. Althans tot nu toe, want bij LC-gevel-renovatie beschikken we sinds kort over een revolutionaire techniek, waarmee we nagenoeg volledig zonder stofproductie(stofarm) kunnen werken.

Dat betekent dat we zonder kostbare extra beschermingsmaatregelen overal kunnen werken zonder schade aan mens en milieu toe te brengen. Zelfs binnen in huis of kantoor ontstaat er zo nagenoeg geen hinder. Kortom: deze zeer schone techniek zorgt voor een ongekende efficiëntie.

Bekijk de voorbeelden

Direct offerte aanvragen

100% vrijblijvend
small arrow

Waarom LC Gevelrenovatie?

small arrow

  • Persoonlijk contact en kopje koffie altijd mogelijk!
  • Kwaliteit en goed service, maar nog steeds scherpe prijzen
  • Volledige garantie op al onze werkzaamheden
  • Altijd volgens de allerlaatste milieuregels. Veilig, professioneel & betrouwbaar (certificeringen van o.a Thor Helical en VC)A).
  • Aangesloten bij VNV(Vereniging Nederlandse Voegbedrijven)
  • Gratis advies